Nele

Autoverzekering

U rijdt erg veel of misschien erg weinig?
U zoekt een goede basisverzekering of eerder een uitgebreide dekking voor uw gloednieuwe auto. Bij ons vindt u een oplossing die bij uw situatie past. Zo blijft rijden aangenaam, ook in het drukke verkeer van vandaag.

Bromfietsverzekering

Met een bromfiets koopt u een stukje vrijheid. En met een bromfietsverzekering bent u zeker van de beste bescherming als u de weg opgaat.

Brandverzekering

Uw woning is belangrijk in uw leven. Het is de plaats waar u en uw gezin echt thuis zijn. Om daarvan zorgeloos te genieten, kiest u een brandverzekering die bij u past. Huis of appartement, huren of eigenaar zijn, groot of klein wonen, gewone of waardevolle inboedel verzekeren... We hebben altijd een brandverzekering op maat van uw woning en uw leven.

Familiale verzekering

Op bezoek bij de buren, op hotel met uw gezin, of u nu kinderen hebt of niet: met onze familiale verzekering staan we u in elke situatie bij. Ook als het eens mis gaat. Want tegenslagen horen nu eenmaal ook bij het leven.

Pensioenopbouw

Ook na uw actieve loopbaan wil u elke dag van het leven genieten. Reizen, een nieuw leven starten met een andere partner, vrijwilligerswerk doen waarvan u al zo lang spreekt, samen genieten met uw kleinkinderen… Met onze levensverzekeringen begeleiden we u in àl uw levens.

Overlijdensverzekering bij uw krediet

U denkt na over de toekomst en wil dat uw naasten hun leven kunnen verder zetten, mocht u overlijden. Een schuldsaldoverzekering of overlijdensverzekering nemen het verlies niet weg, maar wel de financiële zorgen. Ook een tijdelijke of vereenvoudigde overlijdensverzekering of dekking van schenkingsrechten zijn mogelijk.Onze partners in verzekeringen


AXA
AG
DAS
DELA
DKV
EUROP ASSISTANCE
FIDEA
GENERALI
Optimco
VIVIUM